Προϊόντα Χάλυβα

Λαμαρίνες

Οι αυλακωτές λαμαρίνες (κυματοειδείς λαμαρίνες) και οι τραπεζοειδείς λαμαρίνες, γαλβανιζέ, αλουζίν και βαμμένες, χρησιμοποιούνται για επικαλύψεις οροφής κτηρίων, πλαγιοκαλύψεις κτηρίων, στέγες και εξωτερικές επιφάνειες λυόμενων οικίσκων, για την κατασκευή στεγάστρων, parking, οριοθέτηση οικοπέδων και οριοθέτηση διαφόρων χώρων ανακαίνισης καταστημάτων και ανέγερσης οικοδομών. Οι εφαρμογές επεκτείνονται και σε πολλές άλλες βιομηχανικές και κατασκευαστικές χρήσεις.

Καρφοβελόνες (Πρόκες)

Καρφοβελόνες κοινές (πρόκες) σε μέγεθος 16-21, 19-45, για κατασκευαστικές ή ξυλουργικές εφαρμογές. Σε κουτί των 5 kg.

Ατσαλόπροκες (3,50 Χ 50)

Ατσαλόκαρφα (ατσαλόπροκες) κοινές ,γαλβανιζέ, με λείο κορμό και κεφαλή επίπεδη για οικοδομικές εργασίες.

Σύρμα Μαύρο Μαλακό Καμμένο

Το μαύρο μαλακό καμμένο Φ1,20mm, Φ1,50mm, Φ2,20mm, σε κουλούρες των 2 kg, χρησιμοποιείτε στο δέσιμο του σιδήρου στην κατασκευή οικοδομών.

Σύρμα Γαλβανιζέ

Γαλβανισμένο σύρμα για κάθε είδους δεσίματα, σε συσκευασία κουλούρες 2 kg.

Πονταριστά Πλέγματα Περιφράξεων

Πονταριστά πλέγματα περιφράξεων (ηλεκτροσυγκολημένα),με βρόγχους τετράγωνους 5 x 5, σε ρολά 25m και πλάτος 0,80-1,00-1,20-1,50-1,80-2,00m. Χρησιμοποιούνται για την κατασκευή περιφράξεων οικοπέδων, βιομηχανικών και βιοτεχνικών χώρων, φωτοβολταικών πάρκων και κατασκευή πορτών, για κάθε τύπου περίφραξη, ακόμα και κατασκευή κλουβιών για ζώα.

Κουνελοσύρματα

Πονταριστά πλέγματα για κλουβιά (κουνελοσύρματα) , για κατασκευή κουνελόσπιτων ,κλουβιών για πτηνά και κάθε είδους άλλο μικρό ζώο. Επίσης και για κατασκευή προστατευτικών και αντικλεπτικών πάνελ.

Διατίθενται σε ρολά μήκους 25m και πλάτους 0,80-1,00.

Πλέγματα 5x10 (Κάγκελα)

Γαλβανιζέ πλέγματα, σε φύλλα, ηλεκτροσυγκολημένα, ορθογώνιας οπής 5×10, λέγονται και «κάγκελα». Χρησιμεύει στην κατασκευή πορτών, για την περίφραξη οικοδομών, βιομηχανικών και βιοτεχνικών χώρων, φωτοβολταικών πάρκων. Ακόμα και για την κατασκευή κλουβιών για ζώα, κινητών κιγκλιδωμάτων προστασίας σε δημόσιους χώρους. Μήκος 5m και πλάτος 2m.

Σωλήνες Γαλβανιζέ

Οι σωλήνες γαλβανιζέ χρησιμοποιούνται ευρέως στον κατασκευαστικό τομέα, όπως στον χώρο των περιφράξεων για περιφράξεις κατοικιών, βιομηχανικών χώρων, αγροτεμαχίων, δημόσιων χώρων, φωτοβολτικών πάρκων, επίσης χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των σκαλωσιών, για την κατασκευή στεγάστρων, parking, χρησιμοποιούνται επίσης στην τεντοποιία, στην κατασκευή θερμοκηπίων και στην οδοσήμανση. Οι εφαρμογές επεκτείνονται και σε πολλές άλλες κατασκευαστικές χρήσεις.