Τζάκια – Καμινάδες

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΞΥΛΟΥ ΜΕ ΠΥΡΟΤΟΥΒΛΑ

Τζάκια παραδοσιακά, ψησταριές & φουρνάκια. Προκατασκευασμένα παραδοσιακά τζάκια με πυρότουβλα, σε πολλές διαστάσεις και σχέδια. Με υλικά βιομηχανικών προδιαγραφών.

Τα προκατασκευασμένα παραδοσιακά τζάκια με πυρότουβλα, είναι τζάκια ανοιχτού στομίου που παράγουν θερμότητα και την διαχέουν στον χώρο της εγκατάστασης, μέσω τοπικής ακτινοβολίας. Mεγάλη ποικιλία σχεδίων. Με πυρότουβλα, σε ίσια, πρισματική ή ημικυκλική μορφή, δύο ή τριών όψεων, ή ακόμη και σε ειδικά σχέδια κατά παραγγελία, τα τζάκια μας κατασκευάζονται με τις καλύτερες πρώτες ύλες, για να μπορούμε να εξασφαλίσουμε αξεπέραστη ποιότητα κατασκευής και μεγάλη διάρκεια ζωής. Επιπλέον, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές, γιατί είμαστε παραγωγοί . Χαρείτε την ζεστασιά και την θαλπωρή του τζακιού, χωρίς μεγάλο κόστος.

Αεραγωγοί Εύκαμπτοι

Πυρίμαχα Υλικά

Πυρότουβλα

Πυρότουβλα για όλες τις εφαρμογές και τις απαιτήσεις, σε πολλές διαστάσεις, χρώματα και ποιότητες. Σε μας θα βρείτε τα αρίστης ποιότητος Τσέχικα πυρότουβλα της “Refrasil”, Ελληνικά πυρότουβλα της εταιρείας Xanthakos, αλλά και τα πολύ οικονομικά και ποιοτικά SK-32 από εργοστάσια Ανατολικών χωρών.

 

Καμινάδες

Προκατασκευασμένα Στοιχεία Καμινάδας

Τζάκια Παραγωγής μας